Virtual Reality Race Simulator

De Oculus Rift VR-Bril in combinatie met met de racegame ‘Project Cars’ maakt racen intens en geeft u het gevoel dat u echt in een race-wagen zit. Een rondje racen in een Virtual Reality Race Simulator is een hele beleving en geeft u de ultieme race ervaring. Deze VR race simulator is voor iedereen; voor jong en oud, man/vrouw of beginners/gevorderden.

Na een korte en bondige instructie, bent u vrijwel meteen een virtuele race coureur. Of het daadwerkelijk zo is zien de meekijkers op het tweede scherm. Zet u de aanval in op de snelste tijd?

Virtual Reality Race Actiepakket

  • PC, VR-bril, TV op statief & game.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport; binnen 100km van Ede.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding race.
Prijs: vanaf €695,- ex BTW Meer informatie

Beleef de Virtuele Race Wereld! Laat uw gasten eens in een echte virtual reality race wagen plaatsnemen. Vanaf de start tot finish zult alleen maar lachende gezichten zien.

De Oculus Rift race opstelling bestaat uit een Oculus Rift VR-bril en een positional tracking device; zodat de VR-bril weet waar u zich in de game bevindt. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd, zoals de: high-end PC en een grote LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken + een Race seat met stuur & pedalen.

U kunt de VR race opstelling extra aankleden met een: LapTime Leaderboard, Race coureur/wagen standee, race thema-aankleding bestaande uit een achterwand, wegdekmat en/of finishvlaggen.

Publiekstrekker

De VR Race Simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens te racen.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Jelle op den Akker. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Jelle is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

logo-nieuw