F1 Race Simulator

Voor fans van de Formule 1 is er deze echte F1 Race Simulator. Deze racesimulator plaatst je in precies dezelfde positie als een formule 1 coureur. Niet voor niets trainen de echte F1 coureurs in dezelfde racesimulator. Wil je deze race simulator huren? Neem dan contact met ons op!

F1 Race Simulator Actiepakket

  • Vier uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport & installatie.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding race.
Prijs: vanaf €595,- ex BTW Black edition

Laat uw gasten, collega’s of prospects racen als onze Nationale F1 trots! Neem plaats in een echte Red Bull Racing F1 single seater. De F1 Race Simulator is een laagdrempelig- en competitief vermaak en huurt u voor jong als oud.

De Formule1 Race Simulator is één van de meest ultieme race simulatoren uit ons race assortiment! Wie rijdt zich in de punten? Wij houden op een LapTime Leaderbord de Highscores voor u bij.

Publiekstrekker

De F1 Race Simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens te racen.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Urban Events is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

logo-nieuw