Rally Race Simulator

De Rally Race Simulator is speciaal ontwikkeld voor Rally race fans. De constructie met stalen buizen frame is stabiel, stuurt en rijdt zeer goed & zorgt voor veel race plezier. Race op zonnige, winterse en regenachtige dagen met de snelste wagens uit de FIA World Rally Championship. Onverhard racen, door de modder en regen. U kunt zelfs ’s nachts rally racen!

De Rally Race simulator is eenvoudig instelbaar en geschikt voor spelers van elk formaat. Deze race simulator bestaat uit een kuip stoel met 47″ Full hd led tv scherm, force feedback stuur en pedalen. U kunt kiezen uit verschillende FIA World Rally Championship tracks en rally bolides.

Rally Race Actiepakket

  • Vier uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport & installatie.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding race.
Prijs: vanaf €595,- ex BTW Meer informatie

De Rally Race Simulator brengt u zo dicht mogelijk bij een echte Rally race ervaring! Wij verhuren en plaatsen de rally race opstelling inclusief: spelbegeleiding, transport & installatie en thema-aankleding race.

Wegoppervlakken met: zand, doorweekt asfalt, modder, sneeuw, ijs … hebben invloed op de Rally Race Simulator. Start een competitie en bepaal tijdens de beurs of het evenement wie zich kan meten aan de beste Rally coureurs van de Wereld.

Publiekstrekker

De Rally Race Simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding. Bekijk ook eens onze andere race simulators!

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens te racen.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Jelle op den Akker. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Jelle is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

logo-nieuw