3D Race Simulator

Deze 3D Race Simulator bestaat uit twee lederen race seats met force feedback stuur en pedalen en wordt geleverd met een groot Full HD Led tv scherm. De Race Simulator wordt aangekleed met een wegdek mat en finish vlaggen.

3D Race Simulator Actiepakket

  • Vier uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport & installatie.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding.
Prijs: vanaf €595,- ex BTW Meer informatie

3D voegt werkelijk een nieuwe dimensie toe aan de racesimulator. Met een groot 3d scherm en thema-aanklding race is deze 3D Race Simulator een echte publiekstrekker. Door het gebruik maken van een passieve 3D techniek hoef je niet meer een zware bril op. We hebben zelfs extra brilletjes voor uw gasten en toeschouwers.

De 3D Race Simulator is geschikt voor jong en oud en biedt de mogelijkheid om tegen elkaar te racen. Bent u een F1 fan? Kijk dan eens naar onze F1 race simulator(en). Deze hebben we zelfs in een Red Bull / Max Verstappen uitvoering. Voor elk event- of beursthema & voor elke doelgroep is er een race simulator die aansluit. Wilt u advies of een offerte ontvangen? Neem dan even contact op.

Publiekstrekker

De 3D Race Simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders (en het 2e scherm) maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens te racen.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Jelle op den Akker. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Jelle is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

logo-nieuw