Ultimate Race Simulator

Racen op drie schermen

Bent u opzoek naar de ultieme race set up voor uw feest, evenement of voor op uw beursstand? Stop met zoeken, want u heeft ‘m gevonden! Dit is namelijk de Ultimate Race Simulator! In deze simulator wordt u omringd door de flitsende beelden van de racegames die u speelt. U heeft u niet alleen zicht op de weg, maar ziet u ook wat er links en rechts van u gebeurt.

Ultimate Race Simulator Actiepakket

  • Vier uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport & installatie.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding race.
Prijs op aanvraag Meer informatie

De ultimate race opstelling

Deze Race Simulator bestaat uit F1 race seat met force feedback stuur en pedalen en wordt geleverd met een drie grote Led tv schermen op een Pro TV stand. De Race Simulator kan worden aangekleed met: een wegdekmat, achterwand, Stig – coureur – bolide standee’s en/of finish vlaggen.

Een TopGear scorebord met magneetstrips behoort ook tot de mogelijkheden ter uitbreiding van de opstelling. Start een competitie! Onze spelbegeleider houdt voor u de snelste rondetijden bij. Aan het eind van de dag kunt u de prijzen uitdelen.

Racen als Max Verstappenformule1-single-seater-zwart

Formule1 single seater

Neem plaats in een echte Formule1 single seater race-seat. U heeft bij deze sim race opstelling de keuze uit: een Red-Bull of zwarte F1 playseat. Door de exact nagebootste zitpositie voelt het net alsof u in een echte Formule1 bolide zit! Het gecoate frame is zeer stabiel, u kunt snel & op het laatste moment remmen en zeer precies sturen.

Publiekstrekker & fun!

De Ultimate Race Simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand en zeer geschikt als randentertainment op uw feest of evenement. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Ultimate race simulator huren

Boekingen & info

Neem contact op met Jelle op den Akker. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

logo-nieuw

Jelle is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht

Meer informatie