Kids Race Simulator

Speciaal voor de (kleinere) kinderen hebben we leuke kinect en wii race games. Met de kinect race simulator kun je namelijk racen door je handen voor je te houden alsof je een stuur vast grijpt. De kinect race games zijn geschikt voor kids vanaf 5 jaar.

Kids Race Actiepakket

  • Vier uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport & installatie.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding race.
Prijs: vanaf €549,- ex BTW Meer informatie

Bij kinect race games bestuur je het spel door je handen voor je te houden alsof je een virtueel stuur grijpt. Deze manier van racen maakt dit tot een unieke ervaring. Naast dat de opstelling ruimte besparend is en de bediening van het spel vernieuwend, is deze race simulatie ook zeer laagdrempelig!

De kids race opstellingen bestaan uit een groot scherm op truss statief met een Wii of XBOX console met Kinect camera. De Kinect Camera registreert de beweging van de speler en zo kan het spel worden bediend. Ook de allerkleinste kunnen zo plezier beleven aan het racen tegen vriendjes of tegen papa.

Spelbegeleiding

De Kids Race Simulator is zeer geschikt als rand entertainment op uw feest of evenement. Onze spelbegeleiders begeleiden de Kids enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding. De begeleider zorgt ervoor dat iedereen aan de beurt komt. U kunt met een gerust gevoel de kids bij onze opstellingen achterlaten.

Daarnaast helpt de spelbegeleider bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling en hij weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is bij de kids. De kleine meekijkers worden actief aangespoord om ook eens te racen.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Jelle op den Akker. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Jelle is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

logo-nieuw