Motor Race Simulator

Laat uw gasten spectaculaire manoeuvres uitvoeren. Onze Motor Race Simulator brengt u zo dicht mogelijk bij de echte ervaring van de MotoGP wedstrijd! De Motor Race Simulator verhuren en plaatsen wij inclusief: spelbegeleiding, transport & installatie en thema-aankleding motor race.

Door de handgrepen van het Move MotoGP stuur uit te klappen veranderd deze controller in een Motor stuur, waarmee daadwerkelijk gasgegeven, geremd en geschakeld kan worden. Scheur er vervolgens oplos in de game MotoGP15.

Motor Race Actiepakket

  • Playstation Move MotoGP stuur.
  • Vier uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport & installatie.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding motor race.
Prijs: vanaf €595,- ex BTW Meer informatie

Huur onze Motor Race Simulator en race op 8 officiële circuits, er zijn in totaal 122 teams en 200 rijders uit de MotoGP, Moto2 en Moto3. Laat uw gasten van al het officiële materiaal van de Grand Prix Wereldkampioenschappen Motorraces van recente jaargangen genieten.

De Motor Race Simulator van Urban Events is het beste alternatief voor het huren van een klassiek motor Arcade systeem, welke kostbaar zijn om te huren en veel plek innemen. De kenmerken van de Motor Race Simulator zijn: camera op de helm, balanssysteem, persoonlijke tips, herhalingen, audiocommentaar en nog veel meer. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

Publiekstrekker

De Motor Race Simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding. Wil je Motorbike racen in VR & Motion? Bekijk eens onze Motion VR Motorbike Simulator.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens te racen.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Jelle op den Akker. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Jelle is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

logo-nieuw