Top Gear Race Simulator

De Top Gear Race Simulator is speciaal ontwikkeld voor de TopGear fan. U maakt het plaatje voor uw event of beurs compleet met een levensgrote Stig standee + TopGear Leaderboard; waarop wij voor u (a la het TV programma) de snelste rondetijden kunnen bijhouden.

De TopGear simulator is eenvoudig instelbaar en geschikt voor spelers van elk formaat. Deze all-in race-seat heeft een robuuste stalen frame met een geïntegreerd scherm, is zeer stabiel en biedt veel comfort.

Top Gear Race Actiepakket

  • Vier uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport & installatie.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding race.
Prijs: vanaf €595,- ex BTW Meer informatie

De Simulator bestaat uit een kuip stoel met grote led tv scherm, force feedback stuur en pedalen. U kunt kiezen voor automatische- of handschakeling. Daarnaast kunt uit vele race-tracks en auto’s kiezen.

Top Gear test circuit

Dit circuit is gelegen op een verlaten vliegveld bij de Dunsfold Park Aerodrome in Groot-Brittannië. De test track wordt in onderdelen van het BBC tv programma Top Gear gebruikt.Het acht vormige circuit staat bekend door de beruchte Hammerhead bocht net voor de finish. Doet u een aanval op de snelste tijde van the Stig?

Publiekstrekker

De Top Gear Race Simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens te racen.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Jelle op den Akker. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Jelle is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

logo-nieuw