Formule 1 Race Simulator

Voor fans van de Formule 1 is er deze echte Formule 1 Race Simulator. Deze racesimulator plaatst u in precies dezelfde positie als een echte formule 1 coureur. Niet voor niets traint wereldkampioen Vettel in dezelfde racesimulator.

De Formule 1 Race Simulator laat zich heerlijk besturen en stellen u in staat om snelle rondetijden neer te zetten maar ook aan te vallen in de Time Trial modus. Meng u en uw gasten in een spannend gevecht tijdens één van de vele te selecteren races.

Maar wie van uw gasten wordt nu de ware kampioen? Wij houden in ieder de geval de Highscores voor u bij. Regelt u het volkslied en de champagne?

Formule 1 Race Simulator Actiepakket

  • Vier uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport & installatie.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Thema-aankleding race.
Prijs: vanaf €595,- ex BTW Red Bull edition

Spiegel nu uw bedrijf eens aan F1 topsport. Laat zien dat u als bedrijf enkele voor het kampioenschap en het beste Team gaat en staat. Wat is dat een mooie gedachte die u aan uw potentiële klanten kunt meegeven!? Wilt u deze state of the art race simulator huren? Neem dan contact met ons op!

Publiekstrekker

De Formule 1 Race Simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens te racen.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Jelle op den Akker. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Jelle is bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

logo-nieuw